Bodi športnik 2015

Že skorajšnja jesen ne prinaša le začetka novega šolskega leta, temveč tudi Bodi športnik. Prijave so že odrte, zato lepo vabljeni da obiščete našo spletno stran www.igrajsezmano.eu in se prijavite! Rok za oddajo prijave je petek 25. 09. 2015 do 12. ure.

Letošnji mednarodni športni dogodek »Bodi športnik« bo potekal ze 9. leto zapored, in sicer v ponedeljek 5. oktobra 2015. Kot vsako leto bo potekal na Letnem telovadišču Narodni dom (Ilirija, Bleiweisova 25), s pričetkom ob 8.30 in koncem okrog 12. ure.

Naši najmlajši (1. triada OŠ, vrtec) se bodo lahko zabavali na pastirskih igrah, vsi ostali pa bodo športni duh urili v košarki, nogometu, balinanju in odbojki. Na voljo pa bodo tudi raznorazne delavnice, športni poligoni ter igre, za katere bodo poskrbeli prostovoljci Društva za kulturo inkluzije, učenci in učitelji Centra Janeza Levca Ljubljana, animatorji ŠD Narodni dom.

Kot vsako leto, pa tudi letos ne bo šlo brez naših zvestih animatorjev, Reperja Zlatka in Gogija, klovna Jake ter lutkarja in pravljičarja Borisa Kononenka. Seveda pa, kot je v naši navadi, bo tudi tokrat zasedba mednarodna. Pridružili se nam bodo gostje iz Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

Za konec naj povabimo še naše prostovoljce, da se nam pridružite in se z nami športno poigrate. Prijavnico najdete na www.igrajsezmano.eu.

Za dodatna pojasnila smo na voljo na telefonski številki 051 833 701, lahko pa nas kontaktirate preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Veselo zakorakajte v jesen in upamo, da se oktobra vidimo v čim večjem številu! Kajti »zdrav duh v zdravem telesu« je ob igri še posebej učinkovit!