Festival "Igraj se z mano" na Norveškem uspel

Skupina s Centra Janeza Levca Ljubljana je danes preživela aktiven dan na festivalu Igraj se z mano v Krageru, hkrati pa norveške kolege podprla pri organizaciji festivala. Le-ta se je tam odvijal prvič v okviru projekta Igraj se z mano potuje po Evropi, ki je financiran s strani Norveškega finančnega mehanizma.

Za otroke so bile organizirane številne delavnice kot na primer: balinanje, velike puzzle, vožnji s tricikli in kolesi, risanje, poslikava obraza, poligon z invalidskimi vozički, metanje cekinčkov, lutkarska delavnica in druge. Tudi naš Klovn Jaka je s svojo prisotnostjo in animacijo navduševal otroke, ki so se z veseljem pridružili njegovim norčijam. Delavnice je spremljal zanimiv glasbeni program v sodelovanju z lokalnimi glasbeniki. Koncerti so se nadaljevali še v popoldanskem času, ko je skupaj z norveško skupino in raperjem Ravijem nastopil tudi Timotej Kotnik.

Slovenska ekipa je zadovoljna s prenosom festivala in izvedbo na Norveškem ter s ponosom ugotavlja, da lahko ideja Igraj se z mano na svoj način zaživi kjerkoli!

Več fotografij...