Predstavitev Mednarodnega festivala "Igraj se z mano" na Srednji zdravstveni šoli v Ljubljani

Srednja zdravstvena sola

Danes je na Srednji zdravstveni šoli v Ljubljani potekala prireditev ob dnevu medicinskih sester. Na dogodek so bili povabljeni tudi prostovoljci s Centra Janeza Levca Ljubljana in Društva za kulturo inkluzije. Na slovesnosti so se našim prostovoljcem zahvalili za prijetno in dolgoletno sodelovanje.

Srednja zdravstvena šola že več let sodeluje na našem festivalu "Igraj se z mano" z delavnicami, na katerih obiskovalcem izmerijo krvni tlak, jih podučijo o oživljanju in pripravijo še vrsto drugih zanimivih dejavnosti. Tudi letošnje leto jih pričakujemo na festivalu in zagotovo bodo ponovno pripravili zanimivo in atraktivno delavnico.

Na dogodku sta naši EVS prostovoljki pripravili zanimiv kotiček, kjer sta obiskovalcem predstavili naš festival, program in dogajanje na njem. Na dogodku je sodeloval tudi naš ambasador Zlatko, ki je tudi sam spregovoril o festivalu in zbrane prav lepo povabil na dogodke.