Odprli smo prijavnice za nov Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik

umetnikZačelo se je novo šolsko leto in s tem tudi nov Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije.

Bodi umetnik - Mednarodni likovni natečaj je del celoletnih aktivnosti Mednarodnega festivalskega leta "Igraj se z mano". Poleg likovnega natečaja pripravljamo tudi otvoritveni dogodek s postavitvijo razstave v Cankarjevem domu v Ljubljani, čez leto pa del razstave potuje po Sloveniji in razveseljuje mlade in nekoliko starejše ljubitelje umetnosti.

Letošnji jubilejni likovni natečaj smo posvetili dvema temama: prva, že tradicionalna tema je IGRAJ SE Z MANO, ker pa letos obeležujemo deseti jubilej, smo drugo temo poimenovali MOJIH NAJ 10 (naj 10 živali, knjig, barv ..., risbice pa lahko povežete tudi z našim jubilejem).

Upamo, da boste z nami tudi letošnje leto. Rok za oddajo likovnih del in spletno prijavo je do vključno 12. decembra 2016. Več o pogojih natečaja si preberite tukaj.

Veselimo se novih umetnin in vam želimo veliko slikarskih užitkov.