Puppet as a method and agent of inclusion

Med 25. 2. in 2. 3. 2017 je Društvo za kulturo inkluzije organizator in gostitelj mladinske izmenjave Puppet as a method and agent of inclusion. Na mladinski izmenjavi se nam je pridružilo še sedem tujih partnerskih organizacij iz sedmih držav: Euroteam Turkey (Turčija), Association "Professional Forum for Education" (Bolgarija), Macedonian Montessori Association (Makedonija), Associazione italiana persone down (Italija), Asociatia Psihologilor Profesionisti din Romania (Romunija), Osnovna škola Josipa Matoša (Hrvaška) in Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osob z Uposledzeniem Umyslowym Kolo w Jaworznie (Poljska).

Včeraj smo se udeleženci spoznavali med sabo, danes smo spoznavali Ljubljano in že začeli z delavnicami na temo gledališča, ki jih bomo izvajali do konca izmenjave. Vsebine delavnic so na temo lutkovnega gledališča, improvizacijskega gledališče in gledališča nevtralne maske. Rdeča nit izmenjave je inkluzija, uporabljene gledališke metode pa so orodje v procesu inkluzije.

V sredo ob 19:30 bomo v mansardi Centra Janeza Levca Ljubljana na Karlovški 18 v Ljubljani predstavili, kaj so udeleženci na delavnicah v tem tednu ustvarjali. Vljudno vabljeni. Vstop je prost.

Galerija fotografij z izmenjave.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.