Povabilo k sodelovanju z Društvom za kulturo inkluzije

Dragi prijatelj! Si želiš pridobiti nova znanja, izkušnje in kompetence na področju dela z otroki s posebnimi potrebami? Si iskalec_ka zaposlitve, star_a med 15. in 29. let ter prijavljen_a na Zavodu RS za zaposlovanje? Potem si pravi, da se pridružiš našim vrstam.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je namreč objavilo razpis za sofinanciranje in spodbujanje zaposlovanja mladih z namenom sodelovanja nevladnih organizacij in vzgojno-izobraževalnih zavodov. Projekt delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Na razpis se lahko prijavijo osebe, stare med 15. in 29. let, ki so prijavljene na Zavodu RS za zaposlovanje. Nevladne organizacije bodo v sodelovanje z vzgojno-izobraževalnimi zavodi usposobile nove sodelavce ter jim predale nova znanja, s tem pa se bo povečala tudi njihova zaposljivost v bodoče. Zaposlitev bomo sklenili za 10 mesecev s pričetkom 1. 9. 2017.
Asistent bo v okviru projekta vključen v aktivnosti, ki povezujejo nevladne organizacije in vzgojno-izobraževalne zavode, in sicer v okviru programa, šole v naravi, nudenja različnih dodatnih obravnav, ki jih v okviru vzgoje in izobraževanja otrok s posebnimi potrebami ne dobi.

Vse zainteresirane vabimo, da nam prošnjo in življenjepis z referencami pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličete na 040 309 822.
Zaposlitev bo omogočena, v kolikor bo društvo uspešno na razpisu