Mednarodna mladinska izmenjava "Fair play!"

Te dni v organizaciji Društva za kulturo inkluzije poteka mladinska izmenjava z naslovom "Fair play". Našo državo so v okviru izmenjave obiskala dekleta s Finske.

Od 12. pa do 19. septembra Društvo za kulturo inkluzije gosti mednarodno mladinsko izmenjavo. V okviru mladinske izmenjave nas je obiskalo 8 deklet iz Finske iz organizacije Icehearts, s katero že dolgo sodelujemo. Od včeraj pa vse do petkovega jutra bodo skupaj z otroki s Centra Janeza Levca Ljubljana uživali na taboru v čudoviti dolenjski naravi, v petek pa se vrnejo v Ljubljano, kjer bodo skupaj preživeli še preostanek izmenjave. Žal je odpadel Bodi športnik "Igraj se z mano", kjer so se udeleženci izmenjave želeli predstaviti s svojimi športnimi delavnicami. Naši izmenjavi se je pridružil tudi projekt Cel svet se rad igra, preko katerega mladi spoznavajo različne kulture in druge etnične skupine ter se učijo o pomembnosti sprejemanja beguncev in migrantov