Obvestilo o treh prostih delovnih mestih - 6.11.2017

Društvo za kulturo inkluzije zaposli 3 ASISTENTE/KE v okviru Javnega razpisa »Spodbujanje zaposlovanja mladih v nevladnih organizacijah z namenom sodelovanja vzgojno-izobraževalnih zavodov z nevladnimi organizacijami na področju dela z otroki s posebnimi potrebami 2«.

Javni razpis za izbor projektov delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada.

Pogoji za kandidiranje na razpisanem delovnem mestu:

Na razpis se lahko prijavijo:
  • osebe stare med 15 in 29 let,
  • mladi brezposelni (potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje ali izpis Zavoda RS za zdravstveno zavarovanje, da oseba ni v delovnem razmerju),
  • osebe z izkušnjami na področju dela z otroki s posebnimi potrebami.

Čas in način zaposlitve

Delovno razmerje se sklene za določen čas, za čas od 1.12.2017 do 31.7.2018. Pogodba se sklene samo v primeru, da je Društvo za kulturo inkluzije s kandidatom izbrano za sofinanciranje v javnem razpisu.

Opis delovnih nalog

Aktivnosti za povezovanje nevladne organizacije in vzgojno-izobraževalnega zavoda, sodelovanje v šoli v naravi, nudenja različnih dodatnih obravnav, ki jih otrok v okviru vzgoje in izobraževanja otrok s posebnimi potrebami ne dobi, sodelovanja s strokovnimi sodelavci v vzgojno-izobraževalnem zavodu, ...

Delo ni strokovno in zaradi tega ne velja kot osnova za opravljanje strokovnega izpita v vzgoji in izobraževanju.

Vloge sprejemamo do 9.11.2017 do 24.ure na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa z osebno dostavo ali po pošti na Melikovo 1, 1000 Ljubljana.

K vlogi je potrebno priložiti:
  • spričevalo o zaključenem šolanju
  • reference iz področja dela z otroki s posebnimi potrebami
  • življenjepis
  • motivacijsko pismo