Hop! V Mostec

hop v mostec DKI

Društvo za kulturo inkluzije vas v sklopu projekta Različnost nas bogati vabi na tretje druženje, namenjeno družinam z otroki s posebnimi potrebami in družinam z njihovimi vrstniki iz rednih šol. Cilj druženj je ustvariti prijetno in podporno okolje za vse družine.

Skupaj smo že izdelali zmaja in našli zaklad na Golovcu, tokrat pa se bomo po prijetni poti sprehodili od Koseškega bajerja do Mosteca. Tam bomo preizkusili igrala in navijali za najmlajše smučarske skakalce na Tradicionalni Reviji smučarskih skokov Mostec.

Dobimo se na otroškem igrišču ob Koseškem bajerju (nasproti gostišča Avšič), v soboto, 16.6. ob 10:30 uri, kjer bomo tudi predvidoma zaključili ob 14:00.

Do zbirališča se lahko pripeljete z avtobusoma številka 5 ali 22 (postaja Bratov Učakar) ali avtobusom številka 18 (postaja Draga).

Dovolj je tudi parkirišč za avtomobile.

S seboj si prinesite:

  • primerno obutev in oblačila
  • zaščito proti soncu (sončna krema, pokrivala) in klopom
  • pijačo in malico
  • NUJNO: dobro voljo :)

Prijave na dogodek so obvezne in jih do zapolnitve prostih mest najdete na povezavi: https://goo.gl/forms/ImMrG3zoMcGdBe2H2

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Za vprašanja nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.