Pohod ob Savi

voda

Društvo za kulturo inkluzije vas v sklopu projekta Različnost nas bogati v sodelovanju z društvom Sožitje vabi na tretje druženje, namenjeno družinam z otroki s posebnimi potrebami in družinam z njihovimi vrstniki iz rednih šol. Cilj druženj je ustvariti prijetno in podporno okolje za vse družine. Skupaj smo na Podpeškem jezeru izdelali zmaja, našli zaklad za mavrico na Golovcu in si ogledali smučarske skoke v Mostecu.

Tokrat se bomo od kopališča Laguna za Bežigradom odpravili do živalskega vrta v bližini Tomačevega. Tam se bomo spoznali med seboj in z domačimi živalmi ter se po želji odžejali v bližnji okrepčevalnici.

Zbrali se bomo na avtobusni postaji Ježica v soboto, 16.6. ob 9:00 uri, kjer bomo tudi zaključili do 13:00 ure. Tja se lahko pripeljete z avtobusi številka 6, 8, 11, 21 (postaja Ježica).

S seboj potrebujete:

  • primerno obutev in oblačila
  • zaščito proti soncu (sončna krema, pokrivala) in klopom
  • pijačo in malico
  • NUJNO: dobro voljo :)

>Prijave na dogodek so obvezne in jih do zapolnitve prostih mest najdete na povezavi: https://goo.gl/forms/ImMrG3zoMcGdBe2H2

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen. Udeležba na dogodku je brezplačna.

 

Za dodatne informacije nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ali nas pokličite na telefon:
Eva: 051 211 268
Igor: 068 690 259

zemljevid sava