Odprte prijave na počitniško varstvo - jesenske igrarije

Društvo za kulturo inkluzije v času jesenskih počitnic organizira počitniško varstvo "Jesenske igrarije". Program bomo izvajali 3 delovne dni in sicer 29.10, 30.10. in 2.11., vanj pa se lahko vključijo vsi otroci od 1. do 5. razreda, ki obiskujejo šole na območju MOL in imajo stalno prebivališče v MOL.

Prijava je možna preko spletnega obrazca. Počitniško varstvo subvencionira MOL, cena varstva je 5 eur na dan, torej 15 eur za čas jesenskih počitnic.

Otroci so lahko v program vključeni med 7.30 in 16.30, lokacija izvajanja pa je na Karlovški cesti 18 v Ljubljani (Center Janeza Levca Ljubljana).

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Prijavnico najdete na spletni povezavi: https://goo.gl/QsHp96

Info brošura in jedilnik za počitniško varstvo:

Prijavo v program počitniškega varstva potrdite s plačilom na TRR, in sicer do četrtka, 25.10. 2018. Nakazilo opravite z naslednjimi podatki:

Društvo za kulturo inkluzije
Melikova 1

Sklic: Datum plačila
Namen: Počitniško varstvo ter ime otroka (na primer: Počitniško varstvo Peter Novak)
TRR: SI56 0201 0025 8652 697

Za več informacij smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 051-762-999 (Andreja Srpčič).