13. Bodi športnik vabi k sodelovanju!

bodisportnik1

13. Bodi športnik - Mednarodni športno družabni dogodek »Igraj se z mano«

Podaljšali smo rok za prijavo do petka, 20. 9. 2019! Pohitite s prijavami.

Letos se bo dogodek izvajal v organizaciji Centra Janeza Levca Ljubljana in soorganizatorjev Društva za kulturo inkluzije ter Športne zveze Ljubljana (v okviru Evropskega tedna športa). Že drugo leto se bo dogodek odvil na površinah Športnega centra Triglav (Jama Bežigrad). Enodnevni dogodek se bo odvijal 27. septembra od 9:00 - 12:00.

Vabimo VAS k sodelovanju na turnirskem delu, pri pastirskih igrah ali pa se predstavite z delavnico in s tem prispevate k pestrosti dogodka. Dogodek je brezplačen za vse udeležence.

V kolikor se vam poraja kakšno vprašanje, nas lahko kontaktirate po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali pa nas pokličete na telefonsko številko 01 241 81 25.

Več informacij in prijavnice se nahajajo na tem spletnem mestu.

Tudi letos se bodo najmlajši (1. triada OŠ) lahko preizkusili v pastirskih igrah in drugih igrah naše mladosti, na katere se pa letos ni potrebno prijaviti.

Vabilo za šole [pdf]
Vabilo za delavničarje [pdf]