Vabilo na 14. Mednarodni festival »Igraj se z mano« 2020

Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.

Povabilo k sodelovanje na festivalu si oglejte na tem videoposnetku. Vse informacije o tehnični podpori in sodelovanju najdete na spletni strani Igraj se z mano.

Dogajanje bo potekalo na spletnih platformah:

Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik.

Navodila glede sodelovanja in prijavnice najdete tukaj*:

* Posnetki in predvajanja v živo so last in odgovornost avtorjev, dovoljujejo pa organizatorjema Mednarodnega festivala Igraj se z mano v brezplačno predvajanje in razpolaganje s posnetkom za namene promocije inkluzivne kulture.

Šole, vrtci, zavodi in društva prosimo, da vabilo posredujete družinam, s katerimi sodelujete.

Prosimo, da nam svojo udeležbo sporočite do vključno nedelje, 24. 5. 2020 tako, da izpolnite prijavnice, ki jih najdete na zgoraj navedenih povezavah.

Opozorilo:

Z izvedbo festivala na spletnih platformah ne želimo spodbujati otrok k ustvarjanju lastnega profila na družbenem omrežju Facebook. Priporočamo, da k igri in programu pristopajo v sodelovanju s starši ali drugimi odraslimi osebami in s tem krepijo socialne vezi.

Lep pozdrav!

ekipa Igraj se z mano