ODPRTE SO PRIJAVE ZA POLETNE IGRARIJE »IGRAJ SE Z MANO« 2020

kolaz varstvo avg Medium

Društvo za kulturo inkluzije v času poletnih počitnic ponovno organizira počitniško varstvo za otroke. Program počitniškega varstva sofinancira MOL, zato se lahko vključijo otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole na območju MOL, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL, ter otroci in mladostniki s posebnimi potrebami do 18. leta starosti. Dejavnosti se bodo odvijale na lokaciji OŠ Trnovo, Karunova ulica 14a, 1000 Ljubljana, v treh terminih:

  • 29. 6.-3. 7.
  • 17. 8.-21. 8.
  • 24. 8.-28. 8.

Prijave na počitniško varstvo so zaprte, saj so vsa prosta mesta že zasedena. Otroka lahko vpišete na čakalni seznam za vse tri razpisane termine.

Čakalna lista za sofinancirano počitniško varstvo

Več informacij o programu in ostalih podrobnostih najdete na spodnji povezavi, za dodatna pojasnila pa nas lahko pokličete tudi na tel. številko 051-762-999 (Andreja Srpčič).

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete na gornjih povezavah. Prijave so se odprle danes, v torek 2. junij 2020 od 7.00 zjutraj in bodo odprte do zapolnitve prostih mest.

Na posamezen termin varstva je razpisanih 28 prostih mest. Po navodilih MOL bomo v primeru trajanja ukrepov, povezanih z epidemijo Covid-19, varstvo primorani organizirati v manjših skupinah, z max. 15 udeleženci. Natančne direktive s strani MOL še čakamo. O sprejetju otroka v program oz. umestitvi na čakalni seznam udeležencev boste obveščeni po e-pošti. Zaradi epidemije koronavirusa si pridružujemo pravico do sprememb ali morebitnih odpovedi terminov. Varstvo bo varstvo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, Vlade RS in ostalih pristojnih institucij. O vseh morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni.