INFORMACIJE O IZVEDBI POČITNIŠKEGA VARSTVA IN SPREMEMBI LOKACIJE

Društvo za kulturo inkluzije v času poletnih počitnic organizira počitniško varstvo za otroke v treh terminih: 29. 6. - 3.7., 17. 8. - 21. 8. in 24. 8. - 28. 8. Program počitniškega varstva sofinancira MOL, zato se lahko vključijo otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole na območju MOL, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL, ter otroci in mladostniki s posebnimi potrebami do 18. leta starosti. Dejavnosti se bodo odvijale na spremenjeni lokaciji. Namesto OŠ Trnovo, kot je bilo sprva načrtovano, bomo varstvo izvedli na OŠ Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20, Ljubljana).

 Več informacij najdete v INFORMACIJSKI BROŠURI. Za dodatna pojasnila pa nas lahko pokličete tudi na tel. številko 051-762-999 (Andreja Srpčič).  

Otroka še vedno lahko vpišete na čakalni seznam za vse tri razpisane termine. Čakalna lista za sofinancirano počitniško varstvo

Zaradi morebitnih ukrepov, povezanih z epidemijo koronavirusa si pridržujemo pravico do sprememb ali morebitnih odpovedi terminov. Varstvo bo varstvo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, Vlade RS in ostalih pristojnih institucij. O vseh morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni.