Nova sezona SPECIALNEGA TELOVAJA 2020/21 – PRIJAVE POLNE!

Večina nas je pogumno zakorakala v september, s tem pa tudi v novo šolsko leto. Ta prinaša tudi novo sezono Specialnega telovaja* v izvedbi Društva za kulturo inkluzije.

Gre za prilagojeno vadbo za otroke s posebnimi potrebami, ki bo potekala 2x na teden (45 min) v telovadnici Centra Janeza Levca Ljubljana na Dečkovi ulici 1b. Prostor, ki je moderno opremljen, s svojo infrastrukturo in številnimi pripomočki omogoča prilagoditve gibalnih vsebin vsakemu otroku, vodenih s strani izkušenih vaditeljev.

Z vadbami začnemo predvidoma 21. 9.

------------------
Mesta za vadbo Specialni telovaj so žal zapolnjena, še vedno pa vas vabimo, da izpolnite podatke za v čakalno vrsto ter si s tem zagotovite, da vas obvestimo takoj, ko se bo kakšno sprostilo. Hkrati pa boste (z vašim strinjanjem) v naši adremi, tako da vas bomo lahko obveščali tudi o drugih športno-kulturno obarvanih dogodkih, ki jih organizira Društvo za kulturo inkluzije.

V čakalno vrsto se lahko vpišete TUKAJ.
------------------

Urnik vadbe:

PONEDELJEK TOREK SREDA ČETRTEK
1. skupina   15:30 - 16:15   15:30 - 16:15
2. skupina   16:20 - 17:05   16:20 - 17:05
3. skupina 16:40 - 17:25   16:40 - 17:25
4. skupina 17:30 - 18:15   17:30 - 18:15

Lepo vabljeni tudi k spremljanju naše spletne strani, kjer najdete več informacij o SPECIALNI TELOVAJ.

Pocitnisko varstvo skupne fotke 2

Pridružite se nam in migajte z nami!

Ekipa Specialnega telovaja

*Glede na posledice, ki jih s seboj prinaša COVID-19, si organizatorji pridružujemo pravico do morebitnih sprememb, o katerih pa vas bomo obvestili pravočasno. Prav tako bomo poskrbeli, da bo vadba potekala v skladu s priporočili NIJZ o preprečevanju širjenja okužb virusa.