Rišemo, ustvarjamo, tečemo, beremo… IGRAMO SE!

mednarodni-festival-igraj-se-z-mano-ljubljana-delavnice-tb

Vsi že težko pričakujemo dan, ko bo festival zaživel! V okviru Festivala Igraj se z mano smo tudi letos pripravili širok in pester nabor delavnic. Z rajanjem začnemo v Mariboru 23. maja. Takrat bo postavljenih več kot dvajset delavnic! Zaradi njihove pestrosti vam zabava težko uide. Letos bo precej  zanimivih kreativnih delavnic. Tisti, ki vas srbijo podplati, boste uživali na športnih delavnicah, tisti, ki vas srbijo prsti na rokah, pa na glasbeni delavnici!

Pozitivno festivalsko vzdušje bomo takoj naslednji teden prestavili v prestolnico, kjer bo festival potekal štiri dni na Kongresnem trgu. V Ljubljani bo vsak dan okoli štirideset delavnic z najrazličnejših področij. Za prebuditev možganskih celic lahko zgodaj dopoldne obiščeš športne delavnice, nato si narediš verižico, obiščeš kakšno poučno, izobraževalno delavnico, vmes pa se posladkaš s palačinko in se sprostiš ob pestrem odrskem dogajanju.

Tridesetega maja bo festival potekal na Koroškem, na Muti,  kjer se bo izvajalo preko 25 delavnic. Te zanima kakšne? Pridi pogledat!

Zabave torej tudi letos ne bo manjkalo! Zato se nam pridruži na pomladanskem rajanju, ki se bo dotaknilo treh mest v Sloveniji in kjer bo vsak našel delavnico, na kateri se prebudi želja po igri!