Bodi športnik - 8. Mednarodni športno-družabni dogodek "Igraj se z mano"

bodi-sportnik-igraj-se-z-mano-center-janeza-levca-ljubljana

Mesec maj je bil zaznamovan s festivalom 'Igraj se z mano', ki ste se ga udeležili mnogi izmed vas in tako poskrbeli za še večjo pestrost.

Projektna pisarna Centra Janeza Levca Ljubljana pa tudi v prihajajočih mesecih ne počiva; tudi letos jeseni bomo že 8. leto zapored namreč organizirali nepozabno športno druženje.

Bodi športnik - 8. Mednarodni športno-družabni dogodek 'Igraj se z mano' v izvedbi Centra Janeza Levca Ljubljana, Društva za kulturo inkluzije in Športnega društva Narodni dom se bo odvil konec septembra (četrtek oziroma petek).

Najmlajši obiskovalci, učenci prve triade OŠ ter otroci iz vrtca se bodo zopet lahko zabavali na pastirskih igrah, ostali pa se bodo lahko pomerili v nogometu, košarki, odbojki in balinanju.

Poleg omenjenih športno družabnih aktivnosti bodo za popestritev na voljo zanimive delavnice in igre ter športni poligoni.

Tudi ta dogodek pa seveda ne bo minil brez naših zvestih animatorjev, Gogija in Raperja Zlatka.

Ker se tudi letos obeta mednarodna zasedba, se bodo lahko obiskovalci pomerili in se preizkusili tudi  v nacionalnih športih različnih Evropskih držav.


Na dogodek vas bomo vnovič spomnili v začetku novega šolskega leta, a vas z namenom vmestitve dogodka tudi v vaš letni delovni načrt za prihodnje leto, o tem spominjamo že sedaj.


V kolikor se vam poraja kakšno vprašanje, nas lahko kontaktirate po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa nas pokličete na telefonsko številko 051 762 999 (Tina Verbič).  

Z veseljem vam bomo prisluhnili in vam pomagali!

Lepe počitnice vam želi Oddelek za projektne dejavnosti Centra Janeza Levca Ljubljana.