Bodi športnik 2014

Bodi športnik 'Igraj se z mano'.

Pred nekaj dnevi smo veselo in polni zanosa vkorakali v september. Začetek novega šolskega leta pa bo v oktobru prinesel tudi Bodi športnik, že 8. Mednarodni športno-družabni dogodek 'Igraj se z mano'.

Ta se bo tako kot preteklo leto odvil na Letnem telovadišču Ilirija v ponedeljek, 6. 10. 2014, s pričetkom ob 8.30 in koncem okrog 12. ure. Kot se za dogodek športne narave spodobi, se bomo vsi skupaj najprej dobro raztegnili, nato pa se polni elana podali športnim izzivom naproti.

Poleg že tradicionalnih disciplin (košarka, nogomet, odbojka in balinanje) bodo obiskovalcem na voljo številne delavnice, kjer bodo lahko potešili svoje želje po aktivnosti. Najmlajši (1. triada OŠ) pa se bodo lahko udejstvovali na pastirskih igrah in ostalih igrah naše mladosti.

Za popestritev bodo poskrbeli učenci in učitelji Center Janeza Levca Ljubljana, prostovoljci Društva za kulturo inkluzije, animatorji ŠD Narodni dom s telovadnimi poligoni in razna druga društva z zanimivimi delavnicami in igrami. Pridružili se nam bodo tudi Klovn Jaka, lutkar in pravljičar Boris Kononenko ter naša stalna animatorja, Gogi in Raper Zlatko.

Prijavnico za sodelujoče šole najdete na spletni strani www.igrajsezmano.eu. Rok za oddajo prijave je petek 26. 9. 2014, do 12.00 ure.

Slednje pa naj velja tudi kot iskreno povabilo našim prostovoljcem, da se nam ponovno pridružite in se zaigrate z nami! Tudi prijavnico za prostovoljce najdete na zgornji povezavi.

Za dodatna pojasnila smo dosegljivi na telefonskih številkah 051 833 701 (Neža Adamič) ali pa nas kontaktirate preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Upamo, da se vidimo v čimvečjem številu!