Objem topline

objem-topline

V mesecu oktobru se bomo z Društvom za kulturo inkluzije – »Igraj se z mano« potegovali za tako imenovane Objeme topline, pod sloganom podjetja Studio Moderna – »Vi odločate, mi doniramo«. Vsak mesec se prijavijo društva, zavodi, fundacije in druge neprofitne organizacije, kateri se potegujejo za najvišjo število objemov. Med tri najvišje umeščene prijavitelje se razdeli donacijskih 1.000 €. Da lahko še naprej kvalitetno izvajamo naše dejavnosti v okviru festivalskega leta »Igraj se z mano«, bi nam objemi zelo koristili, predvsem za nakup materialov in ostalih pripomočkov, ki jih potrebujemo za izvedbo dogodkov. Objeme nam lahko podariš na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/
Glasuje se s klikom na gumb "Podarjam objem", nakar je potrebno vnesti e-poštni naslov. Na ta e-poštni naslov dobite sporočilo za dokončanje registracije. Povezava v sporočilu vas vrne na stran, kjer nam lahko podarite objem. Po začetni registraciji lahko glasujete vsak dan.

Hvala za objem!