Strokovna ekskurzija k partnerski organizaciji v Srbijo

Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad

Sodelavci Oddelka za projekte dejavnosti smo se nedavno udeležili strokovne ekskurzije v Novi Sad, kjer smo obiskali partnersko organizacijo, Osnovno in srednjo šolo Milana Petrovića. Z omenjeno organizacijo smo v preteklosti sodelovali že večkrat, tudi v sklopu Mednarodnega festivalskega leta "Igraj se z mano", v prihodnosti pa se prav tako obeta sodelovanje v več mednarodnih projektih.

Njihova ustanova spremlja vzgojo in izobraževanje od zgodnjega otroštva do vstopa v osnovno in kasneje tudi v srednjo šolo ter poklicno življenje. Od tega smo si imeli priložnost ogledati več različnih enot ter se seznaniti z njihovim praktičnim delom, specialno-didaktično opremo in pripomočki. Poleg tega pa nam je direktorica ga. Slavica Marković izčrpno predstavila tudi aktualne dileme ter trenutno stanje šolskega sistema v Srbiji. Cilj izmenjave znanj in primerov dobre prakse je bil tako uspešno realiziran.

Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad Strokovna ekskurzija - ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad