Bodi umetnik "Igraj se z mano" tudi v Cerknem

Bodi umetnik 'Igraj se z mano' v C.M.A.K. Cerkno

Na dan sončnega petka, 10. 4. 2015, je pred in v mladinskem centru C.M.A.K. Cerkno potekalo odprtje razstave v okviru projekta Igraj se z mano, ki so jo učenci in učenke OŠ Cerkno izvedli s pomočjo prostovoljk in prostovoljcev omenjenega mladinskega centra.

Prvi del projekta je, kot omenjeno, potekal pred mladinskim centrom, razlog pa je bilo kakopak sonce. Kajti, zakaj bi se zadrževali notri, če pa je zunaj tako lepo in toplo? Štiri učenke in dva učenca OŠ Cerkno so skupaj s prostovoljkami naredili pisan plakat na temo omenjenega projekta, pri tem pa se tudi neizmerno zabavali in tudi kakšno ušpičili.

Nato so se vsi skupaj odpravili v galerijo Križišče, ki domuje v prostorih cerkljanskega mladinskega centra, kjer so otroci sami postavili razstavo: pripravljena likovna dela so pritrdili na stene galerije, kjer bodo na voljo za ogled vse do konca meseca aprila, natančneje do četrtka, 30. 4. 2015.

Plakat, ki so ga izdelali zunaj pred mladinskim centrom, je bil postavljen v vitrino galerije Križišče z namenom opozarjanja mimoidočih o razstavi v notranjosti. Odzivi dosedanjih obiskovalk in obiskovalcev so zelo pozitivni.

Fotografije z dogodka...

C.M.A.K Cerkno